• Sedan Max kom till oss har jag och C kommit varandra närmare än någonsin förut. Det är så mycket kärlek så för min del vill jag bara krypa under skinnet på honom, så kär är jag. Vi ser varandra så mycket mer och på ett annat sätt nu. Ni förstår inte hur underbart det är😍
  • Jag har en så himla mycket bättre syn på mig själv nu idag. Det är klart jag har dåliga dagar, absolut! Men jag ser mig själv som en power women idag och ingen svag person som jag gärna tyckte förut.
  • Nått jag fått stort intresse för det senaste är att kolla barnkläder på Tradera. Det som attraherar mest är storlek 62, då det är det vi behövt bunkra upp med. Hittills har jag fyndat en pyjamas, en kofta och en mössa (se nedan). Ser fram emot vad mer som kommer upp som man kan fynda🙊
  • Jag har börjat träna lite försiktigt på gymmet tillsammans med mamma. Kollat en del övningar som är bra att börja med efter förlossningen osv. Jag lovar, jag är försiktig och passen är kortare än vanligt.
  • Som jag skrev i förlossningsberättelsen så blev jag sydd. Igår släppte första stygnet faktiskt, så läkningen går åt rätt håll antar jag. Smärtan börjar lägga sig helt också vilket är skönt. Ytterst sällan jag känner nått nu.
(null)

Anonym

Gå med i vilda västern barnkläder och newbies vilda västern barnkläder, såå mycket fint begagnat till bra pris!!

Anonym

På Facebook!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress