Denna veckan har verkligen gått i ett! Inte för att jag minns allting vi har gjort dock haha, amningsminnet är ju inte att leka med, minns ingenting.. Men vi har varit iväg flertalet gånger, blivit senare kvällar. Jag och C fick egentid i måndags med bio vilket var väldigt mysigt och uppskattat. Vi har varit hos mina föräldrar och myst. C har fixat med Karlstad Streetrace husvagn och även vår bil inför Barkarbyträffen som är nu på lördag, så timmar hos mina föräldrar har det blivit ett par dagar. Så himla avundsjuk på att C ska iväg med KSR på träffen, vill så gärna med. Men det får bli nästa år. Då är Max över 1år och får glida runt i egen elbil och grejer. Blir bättre det! 

Inatt tog Christian hand om Max, så jag fick sova. Det var mer än skönt vill jag lova, dock inte sovit så bra som jag önskat. Men ändå en lättnad att slippa gå upp ur sängen för blöjbyten, sitta och mata osv. Så tacksam över att ha en så hjälpsam och underbar sambo.

Idag har vi varit till BVC för vägning och mätning. Han har nu gått upp till 3985gram men är fortfarande 55cm. Ingenting att oroa sig över sa hon, värre om det håller i sig, men det ska det inte göra så bra som han äter osv. Till veckan gör vi en ny vägning igen.

Nu är vi på väg till Christians pappa och ska få mat och umgås. Rätt så lugn dag. I morgon blir det väl ännu lugnare om vi har tur. Man vet aldrig hur dagarna blir nu, vi tar det som det kommer och ja, vi skulle nog behöva en slappisdag bara familjen och ligga i soffan. Får väl se hur morgondagen blir.

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress