Dem senaste dagarna har varit tuffa för lilla Max. Han har inte bajsat ordentligt vissa dagar och inte känts alls nöjd med maten. Har fått stötta med ersättning och det har funkat riktigt bra, vilket har resulterat i att han fått sova bättre och varit mera tillfreds med livet, skönt för mammahjärtat!
 
Inatt har jag dock matat hela tiden känns det som. Har varit vaken fram och tillbaka hela natten/tidig morgon och han har inte varit glad så länge i sträck, vilket har varit jobbigt. Så har ständig huvudvärk och humöret är inte på topp idag, känns jätte tråkigt då veckan har varit bra när det kommer till mitt psyke. Men idag har det dalat lite igen och ja, jag gillar det inte alls. Men det är okej att ha sämre dagar, för det kommer bättre.
 
Finns en del jag skulle behöva få gjort som egentligen är ett måste, men det får faktiskt vänta lite till. Jag vill bara andas och kanske sova en stund nu tror jag.. Eller duscha kanske? Liten sitter i bärsjalen hos pappa och myser så jag bör passa på. Han käkade nyss med och borde vara nöjd ett tag.
 
Jag vill verkligen vara ärlig med att man får må såhär som nybliven mamma. Det är okej att ha en dålig dag, inte vilja göra någonting och bara ro om sig själv. Alla dagar är inte en dans på rosor och det ska inte gömmas. Det är krävande med en bebis hur mycket kärlek man än känner. Låt er inte luras av det "perfekta" livet som visas utåt från många. Vi alla har toppar och dalar, det är okej🙌
 
 
Anonym

Tack för att du delar med dig! Ska föda nu i maj och är inställd på att allt inte kommer vara en dans på rosor varje dag. Skönt att någon törs erkänna att det kan vara så också.

Svar: Tack för att du skriver om din uppskattning! "Sanningen varar längst" har jag alltid sagt. Glad att du gillar hur jag delar med mig av livet som mamma. All lycka till, till dig och framtida livet med bebis. Kommer gå kanon❤
Rebecka Karlsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress