I skrivandets stund sitter jag på trappen här hemma med Didde (hunden) i knät och myser i solen. Skriver lite med mamma som idag är själv i Göteborg då mormor är på operation och ska hämtas i morgon. Vi pratar lite om hur skönt det kan vara att ibland bara vara själv. Tänka över livet, sig själv och allt som dyker upp i huvudet. Så där är jag nu, filosoferar i solen, tänker på hur livet ser ut just nu och hur det troligen inom en vecka kommer förändras till någonting helt annat.

Är det inte lite galet ändå hur livet bara kan ändras på någon sekund? Jag sitter ändå här hemma, höggravid i vecka 40 (39+1) och kan föda när som helst. Så sjuk känsla när jag tänker djupare på det. Annars lever man ju på som vanligt, men när man stannar upp och tänker efter så känns det helt annorlunda.

För en stund sedan tog jag ett litet ryck med dammsugaren på nedervåningen här hemma. Mycket byggdamm och grus som stökar ner här nu när dem renoverar toaletten. Så att slippa skrapa bort smuts från fötterna va efterlängtat. Planen ikväll är att få hem en till byrå till mina och Christians kläder, så får mini ta vår trelådorsbyrå till sig. 

Så nu ska jag njuta en stund till i solen med min fyrbenta kärlek och sedan ska jag greja lite i bebis rum. Så det bara är att få allt på plats ikväll. Hoppas ni har en lika fin torsdag som mig, ta hand om varandra.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress