Vi fortsätter vår nedräkning till lillknodden ska titta ut. Jag blev dock lite nervös förut, då jag pratade med min mamma. Hon ska med min mormor till en operation i Göteborg torsdag till fredag nästa vecka, det är alltså 28-29 mars. Planen är att min mamma ska med in till förlossningen och även hjälpa till här hemma om det blir för jobbigt för mig/oss. Men tänk om han väljer att titta ut den 28e? C tror på att han kommer då, så jag blir faktiskt lite nervig inför veckan som kommer. Nu håller vi tummarna för att han kommer innan det eller runt bf datum. Tyvärr bara någonting man kan önska, men man kan ju alltid hoppas😅
 
Nu har vi allting fixat här hemma som verkligen behövs tas med till förlossningen, vilket är skönt. Vi tänkte vi skulle prova att installera babyskyddet i bilen i veckan för att se hur allt ska sitta, även lägga bb-väskorna i bilen ifall det sker snart så det bara är att åka. Eller ha dem lätta till hands här hemma i alla fall, så C slipper leta efter dem eller massa grejer när vi väl behöver åka in.
 
Vad tror ni.. Kommer han innan, på eller efter beräknat datum? Vi har bf 2 april och jag har tyvärr får jag väl säga, inte haft så mycket känningar mer än extrema sammandragningar när vi var på väg till Stockholm i förrgår och även hem igår. Det var inte roligt, men jag tror tyvärr inte det är så mycket till tecken på att det snart smäller, men man vet aldrig. Men som ni ser på bilden längst ner, så har magen sjunkit en del i alla fall = positivt!
 
Här ska vår prins sova gott om nätterna❤
 
Amanda

Ska han inte sova bredvid eran säng? Kram

Svar: Hans säng är inte mer än 1,5m från vår säng. Just nu står sängen där då den tar en del plats. Vi får se om den kommer kunna stå bredvid mig sedan men ytterst tveksam tyvärr! Men det återstår att se.
Kram
Rebecka Karlsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress