Glöm allting jag sagt om att "tiden går så fort, kan den sakta ner?" haha..🙄Jag tror aldrig jag varit så trött på en situation som nu vill jag lova. Jag är tung, osmidig, har ont och är bara allmänt trött på att vara gravid. Men har ju ändå turen att känna så nu, 3veckor innan bf. Jag vet att många känner såhär  redan i vecka 30 eller till och med tidigare ibland, jag skulle bli tokig!
 
Nu är det 27dagar kvar till bf och jag är mer än redo att den lilla filuren i magen ska titta ut. Jag har lagt all stress och oro på hyllan, speciellt kring det vi inte har ännu som skulle behövas. Jag känner att jag kan köpa det när han kommit, ingen fara. Han kan verkligen komma när som helst nu och jag vill bara landa och vila så mycket det bara går, jag sover en gång om dagen mitt på dagen för jag är så slut i kroppen.
 
Vad har hänt nu då? Det är en hel del faktiskt.. Magen har sjunkit nått så otroligt mycket, ser väldigt roligt ut haha. Det ser verkligen ut som att den har tappat fästet helt och snart trillar av. Jag har även haft mer problem med min högerskinka och nerverna i den, det har gjort väldigt ont titt som tätt om dagarna av minsta lilla belastning eller liknande. Men också när jag stått upp för länge, så det gäller att tänka efter, jag är otroligt försiktig. Samt att jag har vid flertalet tillfällen nu haft problem med ländryggen, högersidan. Det har varit en molande smärta som inte släpper när den väl börjat. Sist slutade det med en dusch och det hjälpte faktiskt och jag har även lagt en kudde under höftpartiet om nätterna när jag haft den smärtan. Då har det gått rätt så bra faktiskt. Den smärtan blandat med magknip och sammandragningar har väl varit väldigt vanligt hos mig dem senaste två veckorna ungefär. Sen har jag även fått mera vätska i kroppen, speciellt vader och vrister, men det är inget som stör eller så vilket är skönt.
 
Idag ska jag iväg och ta blodprov igen inför bm-besöket i morgon. Hon ville ha så färsta prover som möjligt, så lika bra att få det gjort. I morgon ska vi prata om hur graviditeten varit och hur allting sett ut fram tills nu. Som jag sagt tidigare så är jag otroligt glad över att jag "bara" haft mina psykiska dippar och inga andra problem. Lite sjukt bara att det börjar närma sig slutet av graviditeten och besöken hos bästa bm, shit.. Ska även få min älskade tens apparat i morgon, yäy!
 
Nått mer som jag lagt märke till det senaste är att jag tappat känseln på ovansigan magen, på högersidan under bysten? Är det nått vanligt? Jag vet inte om det kan vara pga belastningen av bysten eller inte men obehagligt är det, usch.. Skaver så otroligt också. Så att ta av sig bh'n nu så fort jag kommer hem är en lättnad🙏
 
Bild från idag på lilla bulan ❤
Thea Martinsson - 23 år och mamma till Liam

Åh vad jag saknar min mage när jag ser dina bilder!! När är du beräknad? :)

Svar: Meeeeen! Hihi :)) Jag har bf 2april :)
Rebecka Karlsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress