Då var det en ny vecka igen och jag hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har. Lördag till söndag sov vår lilla Max borta för första gången. Så pappa C var ute på sjön och fiskade och jag var till stan tillsammans med mamma och hade det mysigt. Välbehövlig tid och det kändes inte ens jobbigt att ha lämnat Max, vilket är ett bra betyg. Det betyder alltså att jag kunde slappna av till 100 och bara vara jag för en stund, så underbart. Kvällen spenderades med på ett studentfirande hos en gemensam kompis till mig och C.
 
Vad erbjuder denna dag då? Idag ska vi till BVC vid 14:00 och klockan 15:00 har jag återbesök hos barnmorskan. Ska bli väldigt intressant att höra hur mycket vår lilla mini har vuxit denna gång. Det går ju så fort på både vågen och centimetrarna.
 
Detta med att hitta en bra rutin på dagarna nu är inte så lätt.. Vi har ju så himla snäll bebis när det kommer till att sova längre in på dagen, så jag vaknar sent och då förlorar man några timmar på dygnet där. Jag är också alldeles för bekväm med detta nu, så vill inte "förstöra" det med att ställa larm🙉Jag får heller ingen ordning på att hitta bra tillfällen att göra vettiga saker hemma. Jag börjar plocka lite här och lite där haha, så ingenting blir någonsin klart.. Jag ränner överallt och det gör ju ingen nytta för det hinner inte bli klart på ett ställe innan jag börjar på ett annat. Någon som känner igen sig?😂
 
Att somna på kvällarna är också något som jag drar ut på.. Somnar mellan 23-01 beroende på hur dagen varit, när Max somnar och om jag ska duscha innan jag lägger mig eller inte. Så att få en bättre tid på när jag somnar vore ju också guld värt, då kanske jag orkar gå upp tidigare också för att kunna göra saker medan Max sover på morgon. Men men, jag löser nog detta på nått vis!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress