Man ska verkligen ta vara på varje dag man har i livet, göra det bästa av varje dag som kommer. Man vet inte när det förändras totalt, varken positivt eller negativt.. Lite eller mycket. 
 
Igår kom livet ikapp mig lite, usch vilken jobbig dag.. Jag kände mig inte tillräcklig, kände mig arg, bitter och ledsen. Jag blev irriterad så fort Max inte var nöjd vilket kändes jätte jobbigt. Man vill ju trösta och finnas där, inte vara arg när bebis är ledsen? Men mitt mående igår dalade totalt.. 
 
Det har hänt/varit så himla mycket det senaste.. Folk som inte betett sig bra, förlorat en vän och planeringen kring bröllopet börjar nå sitt slut och det har varit en stress och är väl lite fortfarande. Hemmet ser ut som ett bombnedslag också, men jag hinner inte med helt. C jobbar och när bebis inte är helt nöjd, ja då blir det mys och inget hemma blir gjort. Så igår tror jag att allt samlades på hög och huvudet gick på högvarv. Även dagen idag känns sådär, lite bättre men ändå inte bra. Så jag får ta dagen som den kommer och hoppas att allt lugnar ner sig. Vill att livet vänder på vissa plan, men ingenting händer över en natt.
 
Så, jag tror att jag har gnällt färdigt nu. Men ibland ser livet ut såhär. Det är okej..😪
Hur fin är han inte i sin Pumadress från min fasters kille? Älskar den!
Johanna G

Du man får ta en sak i taget. Man behöver inte leva upp till någonting. Så länge man gör det som man tror är bäst så räcker det gott och väl. Sätt inte så höga krav utan som du säger, ta saker som de kommer. Om så huset ser ut som skit eller vad som helst. Det är okej 🌷

Svar: Fantastiska du.. Du har ju så rätt.. ❤️
Rebecka Karlsson

Tove

Tuuusen kramar!!❤️❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress