Hej folket! Då börjar även denna vecka att lida mot sitt slut. Den har varit allt annat än lätt för mitt inre och mitt huvud. Mått si sådär, fram och tillbaka. Men försökt att ta en dag i taget. Dock svårt när det går så fort upp och så fort ner. Men jag hoppas på ny känsla för veckan som kommer.
 
Planen är att träffa folk jag tycker mycket om på lite fika, planera mera för bröllopet och skicka efter saker vi behöver. Troligen hämta ut ringarna och C ska då köpa sin kostym också. Hoppas även att möbeln till vår toalett på nedervåningen kommer så det kan bli klart någon gång också. Det var ju ett tag sedan som det skulle vara klart😴Men men..!
 
I morse var i alla fall Max den mysigaste någonsin. Han ville inte ligga kvar i sin säng, så jag tog honom och satte mig i vår säng. Då märkte jag att han va så lugn och avslappnad bara han fick kramas lite. Så jag la mig ner och då somnade han som en gris, ville gråta, så mysigt var det. Det var verkligen som plåster på såret efter en tuff vecka❤
 
Nu hoppas vi på att kommande vecka blir bra, i alla fall bättre än vad denna veckan varit. Ska se till så att den blir det om inte annat!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress