Nu droppar jag det som jag tror många funderat över sen jag skrev om min extrema nervositet i början på veckan. Jag och C ska vara med i Nyhetsmorgon i helgen! Vi har ännu inte fått direkt info, men vi tror det är lördag morgon som vi ska vara där. Så i morgon bär det av med tåg till Stockholm och sova på hotell hela helgen, äta ute och bara få ha en skön helg tillsammans. I morgon ska vi även få träffa en saknad själ från SVT-teamet som var med och gjorde dokumentären, så en skön start på helgen blir det med god mat och bra sällskap.
 
Har faktiskt lugnat ner mig en hel del inför detta, när vi fick frågan var det värre. Jisses va nervös jag blev och visste inte om jag skulle våga tacka ja. Men C ville så gärna och jag hakade på så klart. Vi ska prata om boken, bröllop och bebis, så jag tror det kommer gå bra ändå😅Jag var ju med familjen till TV4 och SVT förra året och har sett deras studios osv, så jag vet ju hur det ser ut och lite hur det är. Men trodde ju aldrig att lilla jag skulle sitta framför kameran mindre än ett år senare😳
 
Jag återkommer med mer exakt info när jag vet att det ska sändas så ni som vill får kolla. Kommer även dela det här efteråt för er som missar det. Ska bli spännande!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress