Då jag har åkt på jordens förkylning efter vi var i Stockholm så har bloggen fått lida lite.. Men har vilat och medicinierat mig rätt bra så nu tänkte jag dela med mig av vår helg i huvudstaden❤
 
På fredag eftermiddag kom vi fram till Stockholm och gick raka vägen till hotellet. Det var inte värsta rummet, sängen var lite halvdan och rummet var väldigt trångt men ändå fint. Vi valde att vila en stund innan vi skulle möta upp Johannes från SVT och käka mat på Hard Rock café. Där stannade vi till senare på kvällen, käkade goda hamburgare, pratade barn, bröllop och livet. Sen blev det vidare till rummet för ett varmt bad och sova.
 
Lördagen, den bestod av många timmar på stan. Kollade mycket i butiker som inte finns hemma i Värmland och provade även en smoothie på Naked jJuice Bar för första gången. Det är inte den sista vill jag lova! Provade den med hallon/banan och ja, det var den absolut godaste smoothie jag druckit, rekomenderar starkt! C skämde sedan bort mig med saker från Victoria Secret och skämde även bort sig själv sedan med lite nya kläder vilket han både är värd och behöver, alltid kul! Fynd är alltid bra, eller hur?😎Avslutade kvällen på Texas Longhorn.
 
Söndagen med stort S sedan då.. Upp tidigare för att försöka få i sig lite frukost och vidare mot taxin som stod utanför vårt hotell för att komma till TV4. När vi kom in fick vi gå in i sminket direkt och där lugnade jag ner mig efter en väldigt nervös morgon. Trodde inte jag var så nervös först, men märkte efter allt va klart va nervös jag varit, fick extrem huvudvärk haha. Tjejerna i sminket gjorde ett väldigt bra jobb med både smink och hår, så jag var super nöjd. Sedan hamnade vi i fikarummet där vi sedan fick prata med Maria som var programledare för Nyhetsmorgon och hon var såååå mysig! Pratade bebis och så klart om upplägg av programmet. Det fick mig också att andas ut väldigt mycket, då hon var så himla lättsam. 
 
Efter en stund (ca 10min innan sändning) kom en kille med våra mickar som vi fick hjälp att få på oss, sedan raka vägen in i studion. När vi gick bakom all elektronik innan vi kom fram till själva studiorummet så kände jag hur hjärtat rusade till men på ett bra sätt. Satte oss direkt i soffan, fick glas med vatten och då var det ca 2min kvar till sändning. Pratade lite med Maria innan allt drog igång, sen var det dags!
 
Så fort vi började så var det som om nervositeten aldrig existerat. Jag är väldit nöjd med min instast och självklart Christians också. Men han är ju i alla fall "lite" van med att vara framför kameran😉 Maria skickade ett sms till oss efterråt då hon hade program direkt efter oss och kunde inte säga hejdå. Där jag i mitt svar till henne förklarade att det var min första tv-tid någonsin vilket hon inte visste om. Men hon tyckte inte det syntes och var väldigt imponerad över hur bra det gick trots att det var min första gång. Så kul!
 
För er som missade det så kan ni se det här. Jag ska kolla på det nu för första gången sen det sändes. Får väl se vad jag tycker om att se mig själv på det viset😅
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress