Med tanke på hur mycket som hänt i mitt liv sedan jag träffade C, så har jag behövt hjälp på vägen för att faktistk orka med och känna mig motiverad på livet när det tagit emot. Det finns mycket man kan göra, lyssna på, titta på osv som gör att man orkar köra på i det tuffa som är. Här är mina byggstenar till att jag mår bättre i vardagen..
  • Poddar. Framför allt Anty & Paris - I ärlighetens namn. Att lyssna på inspirerande människor som pratar om sina framgångsrika liv. Hur dem tagit sig fram bland toppar och dalar. Många blir avundsjuka på sådant folk, men jag blir istället inspirerad och vill själv komma någonstans och följa mina drömmar. Samt att Anty och Daniel har så mycket humor i sin podd, pratar om vardagen osv. Älskar det!
  • Spa-tid för sig själv. Duscha en längre tid och låt tårarna rinna om mycket har kommit i bägaren det senaste. Tänk över vad som tynger dig och rena dig själv från vad som tynger. Raka benen om du nu vill det, skrubba kroppen, lägg en ansiktsmask - skäm bort dig själv! Det kommer ge dig en inre ro, det hjälper i alla fall mig.
  • Youtube. C har påpekat många gånger att jag sitter mycket vid sociala medier och kanske tar efter ibland på olika saker. Men jag blir inspirerad! Vissa gör mig bara allmänt glad och peppad på livet över hur dem är som personer och hur dem lever. Andra roar mig med sin tokiga vardag där dem vågar visa att allt inte är på topp. Jag lär mig också mycket nytt vilket jag också älskar.
  • Prata med nära & kära. Alla har vi personer i vår omgivning som får oss på en ny bana i livet, eller hur? Vissa människor kan man verkligen prata om allting med utan att det blir jobbigt eller pinsamt. Jag har några sådana guldkorn i min vardag och dem värdesätter jag högre än mycket annat. Hade det inte varit för dem, då hade jag inte krigat på alls på samma sätt som nu kan jag lova er.
  • Sist men inte minst.. Min älskade blogg. Att få skriva av mig om tyngre saker som jag bär på och dela med mig av min vardag till alla som kanske inte lever så nära oss. Har fått så himla många ord om att dem följer vårt liv och det glädjer mig samt att det syns på statistiken med besökare - ren glädje! Hoppas verkligen det kan fortsätta såhär nu, för detta älskar jag verkligen.
Vad motiverar er till att orka fortsätta när livet tar emot?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress