Denna vecka kommer det hända mycket! Idag är det rätt så lugnt och jag ska jobba till 16:00 sen ta stallet och vidare hem för att röja lite. Ska ta tag i mera tvätt till mini och hänga in det jag tvättade i helgen i hans garderob, sedan blir det nog en lugnare kväll.
 
I morgon ska jag iväg på glucosbehandling på vårdcentralen och kolla graviditetsdiabetes. Är det någon av er som fick det under er graviditet? Jag skulle inte förvånas om jag har det då jag gått hyfsat smärtfritt genom denna graviditet hittils och någonting måste väl vara ett minus känns det som.
 
Slutet av denna vecka kommer det ske någonting jag inte trodde skulle ske, trodde inte att jag skulle vara med om det men det ska jag och nervositeten är hög. Ska bara försöka ta ett djupt andetag och hoppas att jag inte skämmer ut mig. Mer om detta får ni veta närmare fredag😱
 
Som jag nämnde i onsdag så kommer troligen vår barnvagn denna vecka och jag är såååå nyfiken verkligen. Så håll tummarna att vi får den denna vecka, vill inget hellre!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress