Nu har bägaren verkligen runnit över, egentligen för länge sedan men nu känner jag att det är nog på riktigt..... Jag blir så otroligt ledsen över hur många påpekar över hur C lever, hur han mår, vad han gör med sitt liv osv. Folk verkar inte tro att han försöker komma tillbaka till sitt friska jag igen. Folk tror att han inte kämpar med sin sömn. Folk tror att han inte försöker ta sig ann sina hjärnspöken. Folk tror inte att han tar hjälp, skojar ni med mig? Det enda han gör om dagarna är att tänka på hur han kan få sitt "gamla" liv tillbaka på bästa sätt. Han kämpar sig framåt med att försöka komma ihåg saker, hjälpa till hemma för att underlätta för mig osv. Men om ni inte lever med honom eller inte ser honom återuppreande gånger om veckorna så förstår ni inte. Men det ger er inte rätten till att säga till mig att "han bör ta tag i sitt liv", för oj oj oj så många gånger jag hört dem orden det senaste året..
 
Idag känns det som att det är många som inte förstår vad ordet "sjukskriven" innebär. Det är många gånger under Christians sjukskrivning som jag fått höra vad han borde göra och inte göra. Många som puschar från olika håll med saker som faktiskt får honom att bli väldigt trött och utmattad i psyket - låt honom vila! Jag och C har en konversation om dagarna så jag har hans stöd i mitt och jag finns för honom. Sluta puscha på vad han ska göra "bara för att han är hemma" för han är faktiskt hemma för att ta det lugnt och inget annat. Så trött på gnäll och ilska över att han "inte gör något vettigt med livet" nej för han ska inte göra för mycket, det blir för mycket för honom. Men samtidigt, det han faktiskt orkar göra gör han men med försiktighet.
 
Så snälla ni där ute, sluta påpeka om vad han borde göra och inte göra. Jag blir bara så ledsen över att ni inte har en aning om hur mycket stackaren faktiskt kämpar med att komma tillbaka till sitt gamla jag, som orkade göra en massa. Lång väg dit men det går åt rätt håll, om folk bara slutar ta honom förgivet och tjatar på honom. Annars kommer det ta mycket längre tid än det redan gjort. Tack för mig!
 
Jag älskar dig mitt underbara hjärta & jag kommer alltid backa dig i all skit som möter dig.
Vi mot världen❤
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress