Efter ca en vecka i förkylning börjar det äntligen bli riktigt bra och släppa helt. Sovit väldigt bra inatt jämfört med andra dagar denna veckan där jag vaknat av att jag varit så extremt tät och haft ont i halsen och hostat. Men inatt, oj va skönt jag sov!
 
Dagen idag består av.. Inte så mycket egentligen. Jag ska åka med mamma, pappa, lillbror Rasmus och mormor till Pinchos ikväll. Ska bli så himla mysigt och inte minst sagt kul att höra vad dem säger om maten, ingen av dem har varit där tidigare och har inte en aning om hur smått det faktiskt är😅Så det blir mys där någon timme. Sedan köra hem dem och avsluta kvällen hemma i soffan innan jag ska in till Karlstad igen inatt för att hämta C som ska ut med polare. Skönt för honom och ha en nice kväll när jag inte kan vara så rolig att ha med ute haha, saknar det lite faktiskt!
 
Måste bara dela med mig.. Hämtade ut min gratisbox från Apotek Hjärtat under veckan, shit vilken bra grej! Måste tipsa alla gravida att bli medlemmar där så ni kan plocka ut en sådan box. Jag själv är extremt nöjd med innehållet då allt var något jag behövde - toppen ju!😍Fick även med ett vagnsmycke också som ni kan se på tidigare inlägg på vagnen, ett litet hjärta.
 
Lilla magen.. Vecka 31 (30+3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress