Många säger "efter vecka 30 kommer tiden gå så extremt långsamt" men jag måste vara den enda som tycker det går hur fort som helst? Jag vore glad om det gick lite mer långsamt faktiskt😂 Mycket kvar att göra och 8 veckor kommer rinna iväg känner jag. Ska ta hem vaggan och fixa den, fixa klart hans rum med färg och lite ordning och reda. Samt att vi ska få klart annat här hemma inom renovering som verkligen måste vara klart. Finns alltså en del fix kvar men men, det löser sig!
 
Det är dock extremt kul nu dessa veckor som är och framåt. För herregud va han rör på sig där inne! Dag in, dag ut. Dag som natt nästan. Nu har jag fått tydlig video på knuffar inifrån magen och det värmer i hela hjärtat på mig varje gång jag tittar på det klippet. Endast 10 sekunder långt, men så mycket kärlek! Vill verkligen veta hur mycket han kommer att röra sig ju närmare vecka 40 vi kommer, galet ju😍
 
Vill se fler bilder från graviditeten och annat kul, då kan ni följa mig på Instagram då jag lägger ut mcyket annat där än vad jag delar med mig av på bloggen. Ni hittar min instagram här.
 
Måste dela med mig av en matta jag mer än gärna skulle vilja köpa till hans rum, så underbar tycker jag! Älskar både motiven och färgerna. Finns att köpa här om någon av er skulle vilja köpa en sådan.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress