Nu känns det som att det kommer hända så himla mycket på så kort tid. Gått in i trimester tre(!!!) vilket är den sista. Han rör sig som en galning i magen och C fick till och med chansen att känna en av buffarna i magen i förrgår kväll vilket va så underbart att uppleva. Känns att han växer mer och mer nu samt fortare, ska bli så himla intressant att se hur det känns i magen dem sista veckorna, när det verkligen börjar att bli trångt, jag längtar! För jag vill verkligen dela denna lyckan med andra, framför allt C. Jag vill att han ska både se och känna rörelserna från lilla M.
 
Denna veckan har jag hämtat första blöjpaketen, upptäkt mina första bristningar på vänster sida av magen, hängt in kläder i hans garderob, gjort en önskelista på saker jag vet att vi behöver eller verkligen vill ha till hans rum osv.. Ja det har varit lite saker som skett faktiskt och det är så himla roligt. Känner för varje dag som går att man börjar bli mer och mer redo för hans ankomst till världen, underbart? Ja! Juste det bästa av allt! Troligen kommer vår vagn till veckan, förstår ni va galet!?
 
Jag tänkte faktiskt dela med mig av mina tankar kring förlossningen osv nu framöver. Hur jag tänker och känner. En till sak jag tänkt göra är ett inlägg och svar på frågor som ni har. Så ställ allt ni undrar om mig kring graviditeten, förlossning, livet som blivande mamma, om de finns några speciella bilder ni skulle vilja ha osv. Ni kanske har frågor till Christian också? Backa inte för att fråga någonting!
 
Säg "hej" till vår butternutpumpa😂
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress