Jag är en person som väldigt lätt blir orolig för saker, överanalyserar och blir rädd för minsta lilla. Men något jag varit lugnt kring sedan dag ett är faktiskt förlssningen. Sedan jag fick veta om bebis så har jag varit lugn när det kommer till tanken att föda, konstigt nog..
 
Jag har kollat många olika förlossningsvideos och det inspirerar mig bara, inget som skrämmer mig. Tror det är för att ingen förlossning är den andra lik. Man vet aldrig hur ens egna förlossning kommer att bli och ska därför inte bli rädd för vad man ser i ett klipp. Då ens egna förlossning inte kommer vara som just den man tittar på. Så jag blir inte ett dugg rädd efter att ha sett dessa klipp, mer att jag ser hur det går till för olika personer och lär mig av det istället.
 
Idag var vi hos barnmorskan, gick hur bra som helst. Blodtrycken är rätt så jämna gång till gång samt hjärtslagen var jätte bra på lilla M, dem hördes klart och tydligt idag vilket var väldigt häftigt! På slutet av samtalet med henne så sa jag att jag skulle vilja att vi kom iväg på förlossningskurser. Så hon guidade oss hur vi skulle gå till väga så vecka 8 ska vi till sjukhuset för att kolla lite klipp osv om förlossning, ska bli riktigt intressnt! Samt att måndagen innan ska vi ha 1h genomgång med vår barnmorska om en massa annat inom förlossning. Så det närmar sig med storm steg nu, shit. Pirrigt är det, ja. Men rädd är jag inte - än?😳
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress