Jag vill verkligen be om förlåt till dig, min lilla prins i magen. Förlåt för att jag varje dag går runt med oro i kroppen.. Det är så otroligt många anledningar till det, så som pengar, renovering, bil som krånglat fram och tillbaka och inte minst.. Psykiska problem. Jag försöker varje dag att kämpa emot min oro för att du ska må bättre, vet inte ens om du påverkas alls. Men för mig är det jobbigt att vara en orolig själ när du i magen samtidigt sprider massa kärlek. Dock väldigt glad över att du i mina tuffaste stunder, rör dig som mest. 
 
När jag senast i förrgår bröt ihop i bilen när jag kommit hem, så rörde du dig väldigt mycket. Du slutade inte för ens jag lugnat ner mig. Det var som bevis på att du stöttade mig och ville göra mig glad när jag mådde som sämst. Otrolig känsla som jag önskar jag kunde få andra att förstå, men det går bara inte. Du är fantastisk lilla M, verkligen.
 
Jag har alltid trott att en graviditet skulle vara mysig, underbar och "smärtfri" från psykiska problem. Men jag hade så himla fel.. Det har varit en väldigt tuff tid mitt i all lycka. Jag hoppas bara kunna slappna av mer och mer nu för att slippa paniken inombords. Jag vet att det kommer bli bra och att livet kommer vara mer än fantastisk när du kommit till världen. Men tills dess måste jag andas, ta en sak i taget och prata mer med din underbara pappa. Han är expert på att lugna ner mig och få mig att tänka om, så att prata mera med honom om min oro är nog vad som behövs. Du förstår inte vilken fantastiskt stöttande och fin pappa du har lilla älskling.
 
Jag älskar dig. ❤
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress