Dagen vi alla väntat på är här - fantastiska fredag! Jobb till 09:30 ca och då blir det att ta stallet och sedan åka till Grums för att handla hem lite att ha med på tåget senare idag tänke jag. Blir några timmar innan vi ska äta mat i Stockholm så lika bra att bunkra upp på tåget och få i sig någonting.
 
Sov som en kratta inatt.. Vet inte hur många gånger C frågade mig "hur går det älskling?" när jag vaknade till. Var för varmt fram och tillbaka, vaknade jätte svettig. Sen har jag, sedan många veckor tillbaka, problem med en nerv i höger skinkan så när jag vänder på mig i sängen så gör det jätte ont och jag vaknar.. Det var väl dem största problemen inatt och det kändes i morse när jag vaknade, fy fasen vad jag bara ville somna om. Men upp och ta tag i dagen!
 
Återstår att se hur uppdateringen blir i helgen. Vi har valt att inte tänka på annat än oss själva och mysa ordentligt. Ingen planering av någonting utan bara leva i nuet. Så kan hända att jag återkommer här på söndag kväll när vi är hemma igen. 
 
Har även fått info om att kl 10:15 på söndag är sändningen med oss i Nyhetsmorgon. Så missa inte det!
 
 Bild från 21 maj -16, inte igår helt enkelt. Saknar dock min kropp och hur säker jag kände mig i min krädstil. Vill verkligen tillbaka till det efter bebis kommit.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress