Nu har vi ju faktiskt klivit in i året med stort Å! Det som stressar mig inombords mest just nu är nog vårt bröllop, vet ni hur lite vi har planerat och köpt till det??? Vi har inte handlat någonting alls. Vi har endast bokat lokal, kyrka och fotograf. Juste, vi får ju inte glömma klänningen! Den är ju också fixad och väntar bara på att få skickas hem till mig😍
 
Vi behöver alltså:
  • Kolla över lokalen, prova att ställa borden som vi skulle vilja ha dem för att se hur många gäster vi kan bjuda på mottagningen efter vigseln.
  • Skicka ut "Save the date" kort. Känns som att det vore skönt att få gjort nu i januari.. Eller har jag fel?
  • Börja kika på dekoration till mottagningen. Allt för dukning, baren, godisbordet och övrig dekoration till lokalen.
  • Hyra dukar och stolsöverdrag. Hittat en jätte bra sida för det. Här för er som undrar!
Det jag sedan skulle vilja kolla över lite behöver inte C blanda sig i alls faktiskt. Det är att ha en träff med mina älskade tärnor och planera lite. Ge inspiration till varandra, se om det finns någon klänning till dem som skulle kunna funka, hur gör vi med betalning av outfit osv till dem? Ja, det finns en del att gå igenom och lättast är att ses och bestämma allt tillsammans. Mina tjejer är aldrig omöjliga så detta kommer bli super bra.
 
Vad skulle ni vilja läsa om när det kommer till bröllopet? Är det något specillt ni skulle vilja ha mer koll på hur vi har tänkt/planerat eller har ni några bra tips på saker vi bör använda eller dekorera med tex? Allt är välkommet!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress