Hej på er! Hoppas ni alla sovit gott inatt, det har faktiskt jag konstigt nog. Jag hostar som en tok och snorar som aldrig förr.. Men vad gör det när man vet om att ens brudklänning är på väg hem!!! Betalade den nyss och den skickas idag, så himla roligt! Inte för att det blir roligare för er egentligen, då jag inte tänker visa er hur den ser ut för ens dagen med stort D😉Men att veta att den snart finns hemma är så otroligt roligt. Blir tokig!
 
Något mer som gör mig lite galen är faktiskt att inte vår barnvagn kommit ännu.. Dem sa sist jag var in att vecka 3 kommer grejerna. Fortfarande inte hört ett ljud och jag blir ju knäpp haha, vill hämta den nu nu nu! Var er barnvagn sen i leveransen också?😫
 
Idag blir det inte många knop gjorda mer än det som måste göras. Allt för att bli frisk så snart som möjligt. Man underskattar verkligen de friska dagarna när man inte är sjuk.. Just nu vill jag inget hellre än vara på jobbet, men läget är som det är och jag får bara ta det för vad det är. Hoppas ni är glada och friska i alla fall.
 
 
Jenn

Vart har du köpt glas”skåpet” som står bredvid tvn? 😍

Svar: Det är från IKEA och heter DETOLF 😍
Rebecka Karlsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress