Över 33 veckor har gått och det är nu det verkligen känns att man är gravid, på många olika sätt..
  1. Jag känner mig så extremt lycklig och glad. Bara så himla spänd på vad som komma skall. Att även C börjar förstå att det inte är långt kvar och längtar som en tok, så underbart.
  2. Det börjar bli väldigt trångt i magen. Svårt att ta på mig strumporna ordentligt, ser inte så jätte smidigt ut kan man väl säga.
  3. Vårt babyskydd har kommit, bilbarnstolen för dem som inte förstod. Den samt adaptern ligger hos Babya i Karlstad och vi ska hämta hem den i morgon eftermiddag.
  4. Lilla M trycker mycket mot min högersida och då mot mina revben också som tagit stryk haha. Nu förstår jag precis vad folk menar med det i alla fall. Trångt åt honom nu.
  5. I morgon är det förlossningsprat hos BM tillsammans med C, det kommer kännas rätt så overkligt. Vi är snart där?!
Det finns många olika tecken på att det börjar lida mot sitt slut med prinsen i magen. Snart är han hos oss, i famnen. Det är så galet att tänka så men det är ju sant, så underbart. I morgon är det faktiskt bara 50 dagar kvar😍Har plockat lite till bb-väskan till honom men har saker kvar att plocka med mig. Väska till mig och C får påbörjas snart med, dock använder vi så mycket av det jag vet att vi vill ha med oss. Så jag känner att jag inte vill packa så noga åt oss ännu. Men det kommer!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress