Nu börjar det bli lite tuffare igen, går från dag till dag men jag tar det som det kommer oftast. Jag kan ju inte göra så mycket mera än hålla mig lugn och se att allting löser sig i slutändan. Har blivit mycket bättre på att inte oroa mig för djupt och bli jätte deppig. Försöker istället prata med C om min oro och sedan är jag oftast lugnare. Anledningen till detta är bla min sjukskrivning som påverkar ekonomin och även C är sjukskriven, så det är tufft. Jag hatar det, jag hatar att vara orolig över pengar. Samt att vi har en renovering här hemma på lilla toan som fortfarande är lite seg även om det steg för steg rör sig framåt. Vi har även en del saker kvar att införskaffa eller betala nu och det är riktigt tight.. Men det är lite vad livet går ut på också, att det inte alltid är lätt. Men det har varit lite för motstridigt ett tag nu känner jag.
 
Jag har även fått en lägre energi vilket också stressar mig lite. Pratade med barnmorskan om detta idag och hon sa bara till mig att låta det vara. Att det får vara rörigt hemma tex och att jag ska försäka tänka om och lugna ner mig ordentligt. Så idag efter jag var där somnade jag i soffan i nästan 2h vilket var välbehövligt. Så skärpning på mig! Alla värden osv såg där emot toppen ut, inget att klaga på. Men lugn och ro var det krav jag fick på mig från bm.
 
Ni kanske har märkt här också att det börjat trappa av med inlägg, även om jag försöker mitt bästa för att hålla igång och uppdatera er. Men känns som jag bör trappa ner lite mer och mer nu för att få ro. Så bli inte förvånade om det är tyst är då och då. Men det kommer en topp igen istället för dal och då är jag på gång igen som jag brukar, vet bara inte riktigt när.❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress