7 veckor kvar, huuuuur kan tiden gå så extremt fort?! Jag tycker att när alla andra är gravida så är det jätte segt, men min egen graviditet är speed delux tror jag haha.. Vad händer??

Ny vecka och igår satt jag och C tillsammans med min mamma och pappa bla och pratade lite om bebis, förlossning mm. Så nu ska vi fixa barnförsäkring, som jag varit lite osäker på vart vi ska teckna innan igår. Men nu känns det ändå väldigt bra. Sen tyckte jag att det va så roligt att höra C säga flera gånger "vi måste packa väskan nu, för det kan dra igång när som helst nu!" och det stämmer ju. Så till veckan får det bli att packa BB-väskor till oss allihop! Galen tanke ändå att vi snart är tre stycken personer hemma. Som C sa, hans längtan är att få upp lilla M på sitt bröst och känna den känslan. Jag själv längtar också efter att se dem tillsammans. Knyter sig i magen av bara tanken.

Jag har gjort ett inlägg på min instagram angående kroppsförändring under graviditeten. Gå gärna in och läs: rebeckamariekarlsson

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress