Hej fina ni! Trots uppehåll och endast jobb samt vilande nu några dagar så vill jag uppdatera er lite om hur det går med graviditeten. Vi går idag in i en ny vecka, ca 4 veckor kvar😍Men det är allting annat än lätt just nu. Jag har jätte problem med trötthet och känner mig fort slut i kroppen. Jag har även fått dra ner på stallsysslorna nu då kroppen sagt ifrån på skarpen. Men det hade jag väl räknat med, så snart måste jag lösa lite stallhjälp ett tag framöver.
 
Jag har haft känningar av att lillen fixerar sig neråt, vilket är en lite obehaglig känsla. Det gör absolut inte så ont som det kanske tros göra, men det är obehagligt. Det sticker lite läskigt och man är ju inte van det, så det är klart man tycker det känns konstigt. Jag märker när jag reser mig lite för fort eller går ur bilen eller ställer mig upp efter att ha suttit ner över lag, att det hugger till nere så att säga. Det där emot kan göra lite ont om man är för snabb. Men försöker bara att andas och är försiktig.
 
Jag försöker nu att inte sätta någon press på mig själv. Jag tar dagarna som dem kommer, inte sätta några måsten eller mål utan bara andas och ta en sak i taget när jag orkar. Vi har ju som sagt en del kvar att göra hemma, men vi ska ta en fix-dag på fredag och hoppas på att få lite mera gjort då. På ett eller annat sätt, återstår att se.
 
Jag har fått höra så många fina ord om att folk är glada över att jag inte gömmer sanningen om hur det är att vara gravid. Finns ingen anledning (tycker jag) till att gömma det som kanske är tuffare under en graviditet, för det är inte enkelt och en dans på rosor som man gärna kan tro. Trots att jag inte haft dåliga värden, problem med foglossning osv så har jag haft annat som gjort mig frustrerad och ledsen. Men jag vill dela med mig av mitt liv kring allting just för att visa att man inte ska ta saker förgivet, att det är upp och ner och att ingen är ensam om att kanske känna något som någon annan faktiskt upplevt. Tro mig, finns nog inte många där ute som gått igenom en graviditet som varit guld och gröna skogar rakt igenom. Alla är vi unika och fantastiska, vi fixar det oavsett!💪
 
Här är bild på vårt fina babygym vi fick av min mamma och pappa i present på babyshowern. Älskar den! Även Didde tyckte att den var väldigt gosig att mysa med pappa C i. Dessa två alltså❤