Oj vad det har ekat tomt här ett tag, men det har sina anledningar.. Men jag saknar allt med att skriva av mig här, jag vet inte hur intressant det är för er att hänga med mig och livet. Men detta är en typ av terapi för mig också, både som mig i egen person, som mamma och sambo. Även häst, hund och kattägare som jag också är.
 
Jag är gift, vi kan väl börja där? 20 juli 2019 sa jag "ja" till mannen jag älskar mest. Det var en magisk dag och jag har så mycket minnen från detta. Vi fick dela dagen med dem finaste vännerna och familj. Vi fick otroligt fina presenter, vi vart helt chockade över allt fint! Vi fick fantastiska tal, roliga telegram (skämt telegram för att tillägga😂) helt otroliga överraskningar både dem som var på skämtnivå och dem som var fulla av känslor som gav tårar. Helt enkelt en dag jag aldrig kommer glömma, bilder kommer. Sen till dem som säger att ingenting är förändrat sen man gifte sig.. JO, man ha fyllt lagret med minnen för livet - waow!
 
Livet som mamma har varit väldigt upp och ner, oj oj oj minst sagt. Lätt kaos för dem som vill ha den bittra sanningen. Jag vill inte dölja något om föräldralivet, för det är allt annat än enkelt. Max är en fantastisk liten kille, men oj så mycket frustration han kan väcka hos mig som mamma. Han hade 5-6dagar där sömnen för kvällen inte funkade alls. Det tog allt från 40min-2h innan han sov för natten. Vissa nätter sov han riktigt dåligt och vaknade hela tiden, en av kvälarnal sov vi hos mina föräldrar i deras gästrum. Det slutade med att jag la mig i fosterställning längst ner i sängen, närmast hans resesäng, för att han vaknade så ofta at det var ingen idé för mig att sova ordentligt i sängen..😓Han hade även problem med humöret vissa av dagarna, var missnöjd med det mesta och ville knappt äta.. Detta = en frustrerad mamma.
 
Igår märkte jag av att han var positiv i början av dagen, hoppades på att det skulle hålla i sig, det gjorde det! Kvällen var svår än en gång men det kunde jag ta, då han var så snäll heeeela dagen. Idag har han också varit riktigt snäll och nöjd. Ätit bra och kunnat sova några gånger också under dagen. Sen kom en mer bitter sida fram på kvällen, men det löste gudmor och det slutade med att han somnade. Nu sover han för kvällen sedan 1,5h tillbaka eller något. Lycka!
 
Vi har även haft en hel del renovering här hemma, utomhus. Det medförde även att vi suttit utan fiber i 4 veckor, det har försvårat situationen att skriva också.. Men vi börjar väl en återkomst här med detta inlägg så länge, en liten update på vad som hänt. På torsdag får vi tillbaka internet och lovar bättre uppdatering då, hoppas det känns okej?❤
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress