Okej, dagen med stort D är nu här, beräknad födsel för lilla M är idag men jag känner inget just i skrivandets stund...😞Väldigt tråkigt men dagen är ännu inte slut och det är mycket som händer i kroppen som jag känner av. Både obehagligt och en lättnad att det känns så det inte står helt stilla. Men självklart önskar jag att det kändes mera. Hade varit så himla häftigt om han faktiskt kom eller att det började på bf-dagen.
 
Det är så galet hur fort dessa 9månader har gått.. 1 augusti 2018 fick vi veta om det lilla pyret i magen och sedan dess har tiden bara runnig iväg. Nu sitter vi snart med en medlem till i familjen och det är så galet, kommer man någonsin att greppa den känslan?😳
 
Igår var jag i Karlstad och köpte det sista till min bb-väska. Så en morgonrock och trosor fick följa med hem, även nattlinne som jag fick av mamma packades ner i väskan väl hemma. Så nu är mitt klart och även bebis. Så vi går egentligen bara och väntar på att det ska smälla till nu då allting är färdigt för bebis ankomst. Efter trippen till stan så blev det rätt lugnt hemma. Senare på kvällen hade jag mycket sammandragningar och ont i magen, vilket resulterade i att jag satte mig i duschen en stund för att slappna av. Efter det var det lugnt igen och sömnen var guld, shit va skönt jag sovit dem senaste 2-3 veckorna, underbart!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress