Idag är det måndag, en ny vecka och det är en vecka som kommer förändra livet för all framtid. Ser så mycket fram emot vad som komma skall och min lycka just nu går nog att ta på. Hoppas på att det mesta går som önskat så att man kan avsluta denna graviditet på topp.
 
Har varit iväg med mamma och käkat lite mat, sista gången utan bebis som det ser ut nu, bara hon och jag. Sedan skickade jag iväg ett par inbjudningar till bröllopet som skulle ha specialporto samt hämtade ut två paket till lilla M. Skötbädden till nyrenoverade toan som hade kommit samt en badtermometer och mina förlossningsbindor. 
 
Så nu har jag landat hemma igen, startat Spotify på tvn och ska röja det sista i huset nu innan den stora dagen är kommen då vi ska åka in till specialistmödravården och igångsättningen ska påbörjas. Så skönt att komma hem till nystädat hus när vi väl ska hem igen, så vill få det gjort. Samt att jag och C ska kolla över dem sista adresserna till bröllopsinbjudningarna och försöka få iväg dem. Även kanske handla lite inför färden mot förlossningen. Resten av dagen ska nog sedan bara vara chill och landa lite i vad som komma skall. Håll i hatten😍
 
Denna fina vaggan är från min farmor, som min pappa samt hans syskon haft❤