Inatt hände det grejer jag absolut inte var beredd på, nu förstår jag verkligen vad folk menar med att "du märker när det börjar hända grejer" och ja, det stämmer..
 
23:15. Det började med att jag låg med tens apparaten i ca 1h i sängen, klickade runt på datorn och kollade youtube. Kände sedan hur kissnödig jag var, så jag tog bort elektroderna och gick på toaletten. När jag reste mig upp från toan så kom en extrem smärta i svanken och ner mot ländryggen. Det gjorde riktigt ont! Inte vetat att det kan göra så ont eller ont alls i ryggen på det viset om det väl är värkarbete som drar igång. Så jag la mig och sökte runt lite men jo, så kunde det visst vara. Så jag andades ut och såg det som en väldigt positiv grej - nu händer det!
 
00:00. Då låg jag i sängen och fick sedan jätte ont i magen, som mensvärk. Kände igen smärtan då jag haft den fram och tillbaka i veckor, så det slutade med ett besök på toaletten. Efter det så la sig smärtan och jag kunde lägga mig och slappna av i sängen igen.
 
00:53. Strax innan detta klockslag skulle jag skriva till några jag skrivit till tidigare på kvällen, då ryggsmärtan drog igång. Förklara att jag hör av mig om det fortsätter på nått vis och det börjar bli mera regelbundet, men jag han inte skriva ett ord. Från ingenstans så kom en till värk som gjorde extremt ont i ryggen och drog sig in på magen och stannade där. Ringer ner till C som först inte svarar, andra gången gjorde han det och han kom upp direkt. Då la sig värken efter 10sek när han kom upp och vi pratade.
 
01:02. Då hade C jämt nyss gått ner och nästa värk kom, gjorde inte riktigt lika ont men den kändes ju helt klart, det ska jag inte ljuga om. Men det va inte lika hög dal som den tidigare. När den slutade så förberedde jag med timern på telefonen för att ta nästa om det skulle komma en, men då vände jag mig om och somnade med telefonen i handen. Vaknade efter en stund av att C kom upp och somnade om lika fort igen sen.
 
Så det var en intressant kväll/natt för mig! Jag kunde inte sluta le heller, kollade mig i spegeln när jag fick första värken i ryggen och ser mig själv med största leendet. Aldrig sett mig själv så nöjd någonsin tror jag - det är så nära nu!
 
Har nyss varit hos barnmorskan och hon har bekräftat att det jag kände var på riktigt och att det verkligen har börjat ett arbete nu som kommer sluta med en bebis rätt så snart. Hon kollade även livmodertappen och den var mjuk och bibehållen. Yttre modermunnen öppen för ett finger. Så hon sa att jag har påbörjat ett arbete som snart resulterar i bebis. Huuuuur galet!?😍Vi har en ny tid på måndag igen då mitt blodtryck va lite högre igen, vi ska även prata hinsvepning då om ingen bebis kommit i helgen. Håll tummarna för att jag slipper åka dit och ligger med en liten på bröstet istället❤
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress