Då var vi inne på sista veckan i denna graviditeten! Snart är det dags för lilla prinsens ankomst, oavsett om det sker av sig själv eller igångsättning så är han snart här. Vi vet när tiden är bokad och det känns sååååå himla spännande, kan inte riktigt släppa tanken. Att inom x-antal dagar är han hos oss, jag längtar som en tok😍
 
Många av er läste nog mitt tidigare inlägg, för er som missat det kan läsa det här. Jag skrev då om min oro över igångsättning men kan nu skriva att jag är så himla lugn kring det. Fick många meddelanden från folk som blivit igångsatta och fått så himla fina historier av deras upplevelser så jag är jätte glad i vad som än sker kring förlossning, igångsättning eller ej. Det kommer gå jätte bra!
 
Igår var jag in till Karlstad med mamma en sväng och handlade lite till M's rum, bla två hyllor till förvaring över byråerna som ska finnas på plats snart, har en av två just nu. Sedan köpte jag en jätte fin taklampa på Rusta samt att jag beställde en skötbädd till toan nere när den är färdig. Det kommer att bli toppen. Till helgen kommer lampan upp och under veckan hoppas jag vi kan få hyllorna på väggen för mera ordning och reda.
 
Idag har bilen städas ur och packas med lite bb-väskor och babyskyddet har installeras. Nu jädrar hörreni, nu är det nära!
 
Denna taklampan köpte jag, samt denna skötbädd. Kan även tillägga att tavlorna är från Desenio och mobilen i taket är från DollarStore.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress