En dag som många längtat efter är äntligen här, för mig just nu är det fredag varje dag med tanke på att jag går hemma. Samma visa varje dag.. Går upp mellan 10-12 beroende på nattens sömn, gå upp och käkar stadig frukost sen hamnar jag vilandes i soffan. När jag känner att det kickar in lite energi i kroppen så grejar jag med det vardagliga städet hemma. Allt för att hålla undan inför bebis ankomst.
 
Idag är det väl samma sak antar jag, bara att ikväll kommer två favoriter hit och umgås vilket jag ser fram emot. Ska kolla hoppningen som sänds från Göteborg Horse Show ikväll och bara umgås. Innan dess ska jag försöka mig på att dammsuga hemma i alla fall, det är enda "måstet" jag gett mig själv idag. Annars ska jag försöka att bara ta det lugnt.
 
Kan tillägga också att gårdagen tyvärr var lugn med känningar kring bebis. Natten var dock lite jobbig, var rätt så orolig i kroppen. Sprungit på toaletten flertalet gånger och försökte somna om fort igen. Nu på morgonen har det gjort ont i nedre delen av magen och en stickande känsla nere i underlivet. Just i skrivandets stund gör det ont i hela magen, känner mig lite lätt yr och tung i kroppen. Lovade barnmorskan att skulle det bli stadig yrsel och huvudvärk så ska jag ringa förlossningen. Vi får se vart dagen slutar.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress