Idag har det varit en riktigt tuff dag.. Jag minns inte sist jag mådde såhär och varit så ledsen och frustrerad på samma gång. Började med hjärtklappning efter jag käkade frukost, gick då ut en stund med Didde för att andas i friska luften. Men det släppte aldrig riktigt helt..
 
Vid 15:30 var det besök hos bm och jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig, samt att jag var inte så jätte taggad heller att sitta och prata om min jobbiga dag. Hade ingen aning om hur jag skulle bli bemött i det. Men det gick bra, vi mätte magen och lyssnade på lilla M och allt var bra. Sedan kollade vi läget igen om hur öppen jag var för hinnsvepning, det var dock lika som besöket förra veckan. Samt att jag fick en blödning efter undersökningen och det var inte det mysigaste heller.. Så ingenting av det blev gjort. Istället är nu en remiss till specialistmödravården skickad, tänker inte berätta när då jag gärna vill hålla det lite för mig själv och min familj. Men har han inte kommit innan det datumet som vi ska dit, då blir det igångsättningsalternativ då och troligen bebis helt enkelt - om jag förstod rätt.
 
Där kom nämligen mitt nästa "problem" för dagen. Att jag varit så inställd på att få uppleva att kroppen sätter igång allting själv och nu kanske det inte blir så alls. Det gjorde lite ont i hjärtat, men vill självklart inte vänta längre än det satta datumet heller! Men omställningen blev så stor och jag behövde helt plötsligt läsa lite mer om igångsättning istället. Så det har varit en omtumlande dag, kan man lugnt säga. Tror dock bara att dem som är i min situation (eller varit) förstår, svårt för utomstående att greppa känslan. Men nu tar jag en dag i taget och inom x-antal dagar så är lilla M hos oss❤
 
Jag skulle även vilja be om att inte få allt för många frågor om "någon bebis än?" osv. Jag uppskattar att alla bryr sig samt är nyfikna, inte det! Men nu är jag i en dipp i mig själv och är så frustrerad över läget. Så det vore skönt att bara få tänka på det som är och inte få en massa frågor osv, jobbigt som det är just nu. Jag lovar att ni kommer bli uppdaterade när det väl är på gång, var inte oroliga fina ni! Hoppas ni förstår.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress