Det är säkert många som undrar hur det går med hästarna nu. Jag har inte skrivit om dem det senaste, lägger inte ut nått om dem på övriga sociala medier eller liknande. Så jag förstår om ni undrar, jag är rätt vilsen i detta själv. Det är nästan jobbigt att prata om faktiskt, men vi gör ett försök!
 
  • Ella är pensionär på heltid iprincip. Rids när någon vill och myser för det mesta tillsammans med dem andra hästarna i hagen. Jag skulle vilja orka rida men det har varit svårt med tanke på att jag blir anfådd efter 3min.. Så jag har inte tagit mig i kragen till att prova.
  • Bandit rids av en tjej två gånger i veckan om inte jag har möjlighet att hämta henne någon gång, då kan det bli tre. Utöver det rör mamma på honom på olika sätt, oftast från backen.
  • Lillan är en bitch, verkligen. Vi påbörjade inridning av henne för några veckor sedan, då gick det bra. Men gångerna efter det har varit katastrof. Så nu ska vi faktiskt be om hjälp, av någon som är mer van. Hon måste släppa sina dumheter innan hon blir farlig!
Utöver dom så har vi ju nordsvensken Kvicken, Julias häst. Han har haft problem med hälta som är behandlad. Så återbesök är nästa vecka. Sen är det shettisen Dixon som bara strosar runt på gården som den 18åring han är, lever livet fullt ut i friheten.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress