Igår som jag skrev i tidigare inlägg, fixade jag och min mamma vidare på blivande barnrummet. Det kommer bli så himla bra när allting är klart. Nu har vi använt oss av renoveringstapet och målat på den två gånger med färgen Krita. Vit men lite mer mot det ljusare grå, så fin! Det var dock inte lätt.. Då rummet är snett i tak/väggar osv. Så att få riktigt snyggt skarv i skarv var inte det lättaste. Som tur är blev det bra när färgen kom på.
 
Nu är det ytterligare ett lager med färg som krävs, sen behövs det ny vit färg på alla lister runt fönster och golv. Även gå över panelen med grå färg på vissa ställen. Sen ska vi kika på nytt golv också då vi för tillfället har en riktigt ful gummimatta. Det är inte riktigt vad vi vill ha, så att kika på nytt golv låter som en väldigt bra idé.
 
Trots att det inte är helt klart så ville jag verkligen ställa i ordning hyfsat igår innan C kom hem. Han har varit i Stockholm hela helgen och hade ingen aning om detta. Var väldigt kul att höra hans reaktion även om jag kanske hade velat ha lite mer "waow" reaktion kanske😅
 
Såhär såg det ut när jag flyttade in i huset feburari 2016
Såhär såg det ut när vi grejade i lördags, upp med renoveringstapeten!
Sen var det dags för första lagret med färg. Tapeten är ju vit, så ni ser att färgen är lite mera mot det gråa.
Sen.. Resultatet efter två strykningar, städning och lite dekoration!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress