Igår vaknade jag upp efter att ha fått sovmorgon och det var väldigt kallt och frostigt ute. Det ökade julkänsla direkt! Så mycket känslor inombords som sprudlar just nu och det ökar även längtan efter julen. Vad resulterade det i? Jo, pyntet åkte fram! Så nu är det mysigare än någonsin hemma, känns hur skönt som helst och inte minst sagt avslappnande. Så skönt nu att krypa ner framför tvn i vardagsrummet och ha dovt ljus av julstjärnor i fönstren samt värmeljus på bordet. Det är vad jag kallar myskänsla delux😍
 
Idag är det måndag, ny vecka framför mig. Även denna vecka består av mycket relax faktiskt, då jag i morgon ska iväg på massage och stretching, få kroppen att sammarbeta med mig efter det förhoppningsvis. Sen är det Selma Spa som gäller för mig och C lördag till söndag, om jag ser fram emot det, ja! Extremt också, bara han och jag. God mat och mys hela helgen.
 
Hoppas ni också börjar landa lite i er stress om ni nu har någon. Lätt att få det såhär in på julen. Men jag känner faktiskt att jag inte hunnit bli så stressad. Så jag tror jag slipper, en sak i taget och glöm inte att andas.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress