Jag vet att det är mitten på november, men det finns dem (typ jag) som gärna börjar köpa julklappar i tid. Därför tänkte jag att det kunde vara kul om jag delar med mig av några tips på saker att ge bort i julklapp. Antingen grejer jag själv testat och älskar, något jag själv skulle uppskatta eller som jag tycker är fint. Smaken är som baken, men jag hoppas att något kan komma till att hjälpa er med att veta vad ni ska köpa till nära och kära ❤
 
  • Murad kit, någonting jag testat själv och jag bara älskar deras produkter. Kostar lite, ja! Men dem är helt klart värda varenda krona. Inte bara för att dem är grymt bra utan också för att dem är dryga och håller länge. Detta kit är som ett test kit, jag har dock haft mitt länge trots "mini size" och ja, jag ÄLSKAR det!
  • System Professional, super bra hårvård! Jag fick hem lite tester från min frisör av detta märke, aldrig mera schampo och balsam från Ica! Dessa är helt otroligt bra, trodde inte riktigt på det där innan, trodde bara det handlade om att sälja. Men nej, detta märke kan jag skarpt rekommendera! Dem finns att köpa på Hårcenter på Bergvik i Karlstad vad jag vet. Även här men inte så bra utbud dock. Kolla med din frisör kanske?
  • Frotteset, ett bra kitt med 9-pack handdukar av olika storlekar. Jätte prisvärda och finns i 6st olika färger. Perfekt till kompisen som nyss flyttat eller till någon i familjen som önskar sig kanske?
  • Sängkläder spjälsäng, super fint påslakanset till syskonet, barnbarnet, kompisens bebis eller ditt eget barn kanske? Älskar örngottet med dem extra kanterna som är på, ger det lilla extra i utseendet. Finns i två olika färger och är dessutom prisvärt! Finns även till vanlig barnsäng också och inte bara bebis.
  • Plånboksskal, perfekta julklappen till pappa, bror eller pojkvän. Bra kvalité på Ideal of Swedens skal och dessa har jag själv funderat på. Men vågar nog inte "lämna" livet med plånbok än haha! Nu är det dessutom 50% på allt på hemsidan med koden "VIP" så passa på!
 
Vore kul om ni kunde hissa eller dissa detta inlägg..
Jag tyckte det var väldigt roligt att göra och har redan börjat på #2 av detta.
Men vill ni se mera?😃
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress