En helt fantastisk gårdag blev det, mycket bättre än jag föreställt mig! Det kom fler personer än tänkt och alla lika nyfikna och sprudlande över att få veta vad det var för filur som ligger i min mage. Helt underbart!

Började med mingel och käk, tacos är väl ändå super smidigt när det kommer mycket folk? Så gott också! Sedan var det dags för avslöjandet, eller? Vi hade varit lite elaka och satt upp 16 tomma ballonger på valvet hos mamma och pappa. En och en fick dem gå fram och smälla en i hopp om att just deras ballong innehöll konfetti. Så när sista ballongen small så bröt jag och C ihop i skratt och jag skrek "har vi höjt stämningen lite nu?" Och ja, detta hade vi!

Vi tog sedan ut alla i köket och smällde konfettiröret med blått konfetti, då vi väntar en liten kille. Många vart väldig chockade och vissa bara allmänt nöjda för att dem hade rätt om pojk. Men självklart va alla lyckliga och glada, helt underbart att få kramas och glädjas med alla. 

Nu är det bara att fortsätta denna fina tid med alla älskade familjer och vänner runt omkring. Nu känns livet väldigt bra kan jag lova er.

För er som vill se videon så finns den på min instagram: rebeckamariekarlsson

(null)

(null)
(null)
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress