En kväll som denna, torsdag kl 19:34 för att vara exakt i skrivande stund, så går tankarna upp och ner. Fram och tillbaka väldigt mycket. Tänker tillbaka på den ryttare jag en gång var och vill tillbaka till att vara. Saknar den brinnande elden som tog över mig inifrån när jag styrde mot ett hinder. Höra min tränare säga fina ord om hur begåvad jag är och hur långt jag kan komma ifall jag bara inser själv vilken kapacitet jag har. Så tråkigt att psyket bröt ner mig så extremt djupt att jag var tvungen att trappa ner på mina måsten i livet och även tappade glöden för ridsporten samt sålde den bästa hästen. Men när jag sitter, som ikväll, kollar tillbaka på bilder och tittar på fina hästar som är tillsalu. Ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade det. För det gör jag!
 
Jag hoppas verkligen att efter ett hektiskt år som 2019, kunna landa med hästarna igen och komma igång med allting hyfsat bra. Jag vet att jag sagt det många gånger och jag faller tillbaka igen, till att inte ta ett steg längre. Men ibland bryter saker ner mig igen och jag dimper ner i hålet tillbaka till bekvämligheten utan måsten. Men jag hoppas att jag som mamma får ett helt annat driv för livet, ser allt från en helt annan vinkel. Håll tummarna alla där ute, för det gör jag. Håll tummarna för att den duktiga, talangfulla och glädjerika Rebecka får komma tillbaka som ryttare en gång för alla!🙏
 
Måste säga att det var otroligt skönt att få skriva detta. Även att "våga" skriva att jag är duktig när det kommer till att vara hoppryttare. Finns bättre folk, ja självklart. Men att jag faktiskt idag kan säga att jag var riktigt duktig på det jag gjorde. Man inser inte saker för ens det inte är som det brukar längre. Men jag har öppnat ögonen, vilket jag är glad över. Jag var duktig och kan bli igen om jag bara tar tag i det.
 
 
 
 
Jag är inte pigg för 5öre.. Igår var jag så extremt trött, hela dagen. Gjorde det inte bättre/lättare efter jag varit på massage heller.. Öm i kroppen och avslappnad delux, ja, jag ville verkligen bara hem och sova då vill jag lova. Något jag har försökt med nu sedan i söndags är att lägga mig vid 22-tiden. Somnar strax efter och är hyfsat pigg när jag vaknar, frågan är om inte kl 21:00 vore bättre "tyvärr". Tycker heller inte om att somna för tidigt men är det kanske det som behövs så får det väl bli så.
 
Idag blir det inget annat än lugnt. Jobb fram till 16:00 och sedan hem, jag behöver verkigen bara hem och vila känns det som. Jag är mer den som känner mig lat vid sådana tillfällen, men nu känner jag i hela kroppen att vila är väldigt optimalt faktiskt. Måste ju lyssna på kroppen när den säger ifrån och när det till och med känns i magen att jag stressat för mycket i ett par dagar, då är det nog dags att varva ner.
 
 
Igår vaknade jag upp efter att ha fått sovmorgon och det var väldigt kallt och frostigt ute. Det ökade julkänsla direkt! Så mycket känslor inombords som sprudlar just nu och det ökar även längtan efter julen. Vad resulterade det i? Jo, pyntet åkte fram! Så nu är det mysigare än någonsin hemma, känns hur skönt som helst och inte minst sagt avslappnande. Så skönt nu att krypa ner framför tvn i vardagsrummet och ha dovt ljus av julstjärnor i fönstren samt värmeljus på bordet. Det är vad jag kallar myskänsla delux😍
 
Idag är det måndag, ny vecka framför mig. Även denna vecka består av mycket relax faktiskt, då jag i morgon ska iväg på massage och stretching, få kroppen att sammarbeta med mig efter det förhoppningsvis. Sen är det Selma Spa som gäller för mig och C lördag till söndag, om jag ser fram emot det, ja! Extremt också, bara han och jag. God mat och mys hela helgen.
 
Hoppas ni också börjar landa lite i er stress om ni nu har någon. Lätt att få det såhär in på julen. Men jag känner faktiskt att jag inte hunnit bli så stressad. Så jag tror jag slipper, en sak i taget och glöm inte att andas.