Denna veckan har varit en av dem värre på länge. Anledningen till det håller jag för mig själv. Dock kan jag säga att jag är lite kaos i huvudet kring motgångar som kommit sedan i lördags. Jag var inte beredd på att livet skulle slå tillbaka så hårt, så jag föll rätt ordentligt men jag försöker varje dag att kämpa på framåt och uppåt för att inte fastna i en dålig vardag.
 
Min älskade, nya bil har det varit problem med. Inte skrivit om den här, men dem flesta har nog sett på mina andra sociala medier att jag köpte bil för 2veckor sedan. Däcken var slitna, spricka i framrutan och lite annan skit som behövde fixas. Så igår fick den nya sulor, på måndag blir det hjulinställning och sedan ska jag kolla tid för at byta framruta. Sen får vi se vad som blir fixat efter det, kanske köpa en ny fälg? För den ena var tydligen skev, vilket känns förjävligt att inte veta när man köpte bilen. Men men, bättre tider kommer och jag älskar bilen i alla fall. Synd dock att så mycket inte stämmer.
 
Här är lite bilder från vår bilträff, Karlstad Streetrace. Måste ju säga att bilen är jävligt snygg och bättre kommer det att bli.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress