Bröllopsinlägg #3 - Prata & planera bröllop

Igår var en riktigt bra dag för mig. Fick lite vettigt gjort hemma och var även iväg till gymmet efteråt. Allting bara flöt på, hade möte på kvällen med KSR (Karlstad Streetrace) vilket också gick jätte bra. Sen blev det käk med mitt hjärta i stan och vi pratade massor om bröllopet, snacka om en mysig pratstund! Det höll i sig hela vägen hem i bilen och även en stund hemma. Så vi har nu kommit överens om mycket och diskuterat massor av idéer. Plats för vigsel, plats för fotografering och mottagning är nu bestämt. Även färger och lite kring vem av våra nära och kära som ska få göra vad. Känns toppen.

 Det känns så himla konstigt att planera sitt bröllop samtidigt som allting känns så himla rätt. Men det är svårt att förstå, att den killen jag såg på parkeringen 2016, sent i mars, han är snart min man haha. Jag kände på mig redan då att vi skulle vara något stort tillsammans och jag hade visst rätt, ibland är ens känsla i kroppen det enda man ska följa vid vissa beslut.

 

Ny vecka & fin dag

Jobb till 16:00 sen hem, ta tag lite i det som behöver göras sedan gymmet. Så underbart väder idag också, hur skönt är inte det? Älskar att det varit såhär fint ett bra tag nu, brännan börjar likna något. Så att avsluta dagen i solen blir nog, helt klart.
 
Annars då? Livet känns väldigt bra även om det är lite brister i vardagen just nu. Men det kommer att bli både bättre och lättare inom en snar framtid om vi har tur. Jag håller tummarna för att det blir så i alla fall, skulle underlätta hemma om det släppte på lite spärrar. Men tills dess är det som det är och vi kämpar lite extra för att allt ska gå som man vill, men det blir bra.
 
Hoppas att ni får en toppen vecka, det ska jag ha ❤
 
 

Bröllopsinlägg #2 - Brudklänning

Något jag drömt om sedan jag var väldigt liten var att bära en stor och fin klänning på mitt bröllop, liknande balklänning. Men ju mer jag tänker på det så tror jag inte att det är "the dress" för mig faktiskt. En som följer kroppen eller en med väldigt enkelt fint fall i kjol och ut på släpet är nog det som får min kropp att se bäst ut. Vill inte gömma den, men samtidigt vill jag inte ha en slim-fit dress.
 
Ett "mål" jag har är att jag vill se C i tårar när jag går fram till honom den stora dagen. Jag vill verkligen att han ska bli rörd till tårar och tänka "waow!". Så att följa lite vad han skulle vilja se mig i är nog också vad det kommer sluta med. Inte för mycket tyll och lull-lull. Mer elegant, med bling och resten återstår att se vad det blir.