Igår hände det jag alltid drömt om. Som min barndomskompis skrev till mig "Och du, din dröm om den underbara killen du hade som tio åring blev verklighet" och hon har så rätt!
 
Jag vart så extremt chockad.. Jag gick runt på jobbet med headset och lyssnade på radion. C skrev till mig flera gånger "Bra! Missa inget nu!❤" "Vi är inte klara! Lyssna på hg nu, han en bra syn på fallet❤" och ja, det hade han.. Men C hade ju andra planer i huvudet och hade tydligen haft sedan han sa hejdå på morgonen när han skulle in till Karlstad. Så när han ställde frågan bröt jag ihop, totalt. Satte mig på golvet i butiken och stortjöt, tårarna bara spruta! Efter programmet och hans fråga till mig, så ringda han upp mig och jag sa ju självklart ja!!!
 
Roligast var nog ändå när jag kommer in efter jag pratat med honom och sagt mitt svar. Då går jag in igen och pratar med pappa och han ser mig i tårar "jag förstår att det känns bra hjärtat, kul att han är med i radion" men jag sa bara "nej du förstår ingenting" och han fortsätter trycka på att han förstår mig, men nej.. För när frieriet sändes så satt pappa i telefon och hade ingen radio på så han visste absolut inte vad han pratade om.. Jag spelade upp för honom och shit, han började gråta som en galning han med.
 
Ringde upp viktiga personer i mitt liv, mamma skrek, en av mina bästa kompisar skrek och grät som en tok och andra blev bara extremt glada. Jag är så bortskämd med så fina människor runt omkring mig! Hade även fått ett blombud från mina älskade norrlänningar, snacka om chock när man läsar att det är från dem. Så långt bort, men ändå så nära.
 
Så nu är det planera, planera och ännu mera planera! Shit så mycket som ska göras, köpas, beställas osv.. Jag ser sååå mycket fram emot 2019😍
 
Buketten från C ❤
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress