..sitter jag med all säkerhet i en bil på väg till Elmia och bilmässan. Förmodligen med hög musik och gott folk, sitter jag lycklig som bara den. Allt som sprudlar inom mig just nu gör mig galen. Jag vet inte riktigt vart jag ska lägga lyckan för att andas vanligt igen? Men jag ska absolut inte gnälla, jag är så extremt lyckligt lottad som faktiskt får gå igenom det jag gör nu. Livet kan nog inte kännas mycket bättre än det gör just nu!
 
Annars då? Bilmässan, dit är vi på väg och är förmodligen framme runt 14:00. Det blir många timmar i dem olika hallarna för att kolla snygga och häftiga bilar. Ser väldigt mycket fram emot det. Vet dock att sängen kommer vara väldigt efterlängtad när vi kommer hem, det kommer att bli sent..
 
 
Igår hände det jag alltid drömt om. Som min barndomskompis skrev till mig "Och du, din dröm om den underbara killen du hade som tio åring blev verklighet" och hon har så rätt!
 
Jag vart så extremt chockad.. Jag gick runt på jobbet med headset och lyssnade på radion. C skrev till mig flera gånger "Bra! Missa inget nu!❤" "Vi är inte klara! Lyssna på hg nu, han en bra syn på fallet❤" och ja, det hade han.. Men C hade ju andra planer i huvudet och hade tydligen haft sedan han sa hejdå på morgonen när han skulle in till Karlstad. Så när han ställde frågan bröt jag ihop, totalt. Satte mig på golvet i butiken och stortjöt, tårarna bara spruta! Efter programmet och hans fråga till mig, så ringda han upp mig och jag sa ju självklart ja!!!
 
Roligast var nog ändå när jag kommer in efter jag pratat med honom och sagt mitt svar. Då går jag in igen och pratar med pappa och han ser mig i tårar "jag förstår att det känns bra hjärtat, kul att han är med i radion" men jag sa bara "nej du förstår ingenting" och han fortsätter trycka på att han förstår mig, men nej.. För när frieriet sändes så satt pappa i telefon och hade ingen radio på så han visste absolut inte vad han pratade om.. Jag spelade upp för honom och shit, han började gråta som en galning han med.
 
Ringde upp viktiga personer i mitt liv, mamma skrek, en av mina bästa kompisar skrek och grät som en tok och andra blev bara extremt glada. Jag är så bortskämd med så fina människor runt omkring mig! Hade även fått ett blombud från mina älskade norrlänningar, snacka om chock när man läsar att det är från dem. Så långt bort, men ändå så nära.
 
Så nu är det planera, planera och ännu mera planera! Shit så mycket som ska göras, köpas, beställas osv.. Jag ser sååå mycket fram emot 2019😍
 
Buketten från C ❤
 
Någonting jag älskar som kommer en gång i månaden är GlossyBox. Jag ångrar inte en sekund att jag började prenumerera på det. Visst, ibland är det boxar som inte innehåller något speciellt eller vettigt som passar mig. Men som denna månaden, Unicorn boxen - waow!
 
För er som inte är prenumeranter men vill bli, gör det här. Ni kommer inte ångra er!
 
 Vill inte spoila om vad som fanns i boxen för dem som är prenumeranter och inte fått boxen ännu..