Okej.. Nu är jag så förbannat trött på att känna mig kass på många sätt. Jag är så extremt trött på pengar som bara rinner ur händerna på mig och vill bara att livet ska göra en helomvändning och kännas bra igen. Jag har ingen glöd längre, förstår ni hur jobbigt det är? Har ni kännt så någon gång? 
 
Det som väger tyngst i mitt mående just nu är pengar. Så fort jag hör någon som pratar om positiva saker dem ska göra, saker dem ska köpa, resor vad som helst.. Jag kan inte glädjas, för jag vet att jag har en så enorm dipp i livet. Jag vill bara ta min älskade C och åka bort ett tag, även om inte det läker mycket så vore det skönt, att bryta vardagen som just nu bara bryter ner mig. Jag är dock väldigt glad över att jag har honom och mina fantastiska vänner vid mig.
 
Jag har fastnat i tankarna på vad jag inte kan göra, uppgradera mig med eller måsten som det bara inte finns pengar till just nu.. Det är små saker från att jag inte har råd att varken ta bort eller fixa nya naglar. Till större saker, som att jag behöver göra mera fix på nya bilen för besiktning. Sen fastnar jag i att jag har hittat jätte fina kläder jag skulle vilja köpa, men jag kan inte. Jag är jätte less på att huset ser ut som kaos mer än någonsin, vill uppdatera rummen med fina mattor, hyllor osv. Men jag kan inte det heller..
 
Egentligen är dessa problem inte stora jämfört med andras, där folk kanske blir misshandlade hemma eller liknande. Men vet ni? Jag har ändå rätt till att må skit pga min livssituation just nu. Finns självklart mer som hänger över axlarna på mig, men jag vill inte blotta mig med allt i mitt liv. Men kände att jag ville bara skriva av mig, för jag är helt slut i kroppen, så jävla trött..