Detta året skulle bli det absolut bästa någonsin. På ett sätt - ja, det har varit helt jävla fantastisk. På ett annat sätt.. Då har det varit ett av dem tuffaste. Att kriga har alltid varit en styrka hos mig, jag är inte den som ger upp i första taget. Ingenting är omöjligt. Men dem två-tre senaste månaderna har varit riktigt jobbiga, det har varit tufft på många olika vis men, jag har satt ner foten.
 
Vissa människor runt omkring mig att påverkat mig på ett negativt sätt kring olika saker. Men efter att ha sagt precis som det är till dem, vilka förändringar som måste ske osv så har det blivit bättre. Sen finns det sidor hos mig själv som måste ändras också. Jag måste ta hand om mig själv på ett annat sätt än tidigare, det kommer att underlätta mycket också.
 
Det jag tänkt mycket på det senaste är vad som komma skall. Framtiden! Jag vill verkligen veta hur 2019 kommer att vara, för det året kommer bli M-A-G-I! Jag är så spänd på att se hur bröllopet kommer bli, jag vill veta hur C kommer att må och hur vår ekonomiska situation ser ut. För som tidigare nämnt är det en stor faktor i att vi haft det tuft. Men allt löser sig - ljusare tider kommer.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress