Jag måste bara få dela med mig av några av dem mest fantastiska dagarna i mitt liv - Peace and Love 2018. Det var första gången för både mig, C och min kompis Felicia. Grymma dagar i Dalarna måste jag säga. Vi lyssnade på dem artiserna vi inspireras av och tog del av olika tält som stod efter vägen med inspiration och gripande information, samt käkade en fruktansvärt god hamburgare haha.
 
Någon som verkligen greppade min "girlpower" sida var Linda Pira, vem annars?😉Hon har sån energi och ger verkligen en sån stor kraft i hela kroppen på en när man står och kollar på henne samt lyssnar på musiken. Hennes texter greppar om en ordentligt och inspirationen flödar. Lycka? Ja! 
 
Linda var absolut inte den enda tjej som inspirerade mig på P&L, även Molly Sandén gjorde det. Hon pratade om olika saker mellan varje låt. Hennes senaste album Större har verkligen en stor plats i mitt hjärta. Texterna är hennes nakna sanning om hennes liv och sätter även ord på mycket i mitt liv, vilket ledde till tårar när hon spelade bland annat Sand. Har ni inte lyssnat på den? Gör det 🙏
 
Alla verkar veta vem jag är
I alla fall dom gånger jag gör fel
Alla känner mig förutom jag
Jag som knappt bestämt vem jag vill va
Fin och ful och allting däremellan
Aldrig mer, men kanske en gång till
Jag vill ha det ofta, ha det sällan
Jag vet vad jag vill, jag vet ingenting
 
Kan varmt rekommendera denna festival, utan tvekan! Självklart fanns brister men inte så stora som gör att jag inte kommer åka tillbaka. Jag bara älskade allt, allt ALLT!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress