Då var det äntligen fredag, som jag längtat efter att det snart är helg. Jag behöver det, hjärnan kopar över och kroppen skriker efter "inga måsten". Ser fram emot helgen då jag spontant igår anmälde mig till en pay and jump hos grannen  som är i morgon. 70cm med Ella blir det, sen ska mamma hoppa Bandit fantiskt. Ska bli roligt att se vad hästarna tycker.. Jag fick faktiskt åka till anläggningen igår och provhoppa hindren lite, första gången för Ella i paddocken där. Hon har bara varit i ridhuset tidigare, men det gick så bra så.
 
Idag ska både Bandit och Ella gå igen, mamma på B och jag på E. Sen på söndag vill jag rida Bandit. Längtat som bara den efter en tur på honom. Men idag ska jag ta itu med min träningsvärk haha, hoppas den lättat lite i morgon så jag orkar rida ordentligt.
 
Kolla så glad hon är, bland dem finaste öronen jag vet ❤
 
Idag är dagen då jag känner ett extremt rus i hela kroppen. Det enda jag vill precis nu är att plocka in min mörka fina häst från paddocken, borsta honom blank och sedan bege mig ut i paddocken för ett mysigt pass. Känna på honom eftersom det var så längesen. Det är inte lätt när psyket sviker en, men när dem få bra dagarna kommer, då ska jag bannemej ta tag i ridningen. Passa på när kroppen säger "varsågod".
 
Jag menar haallåååå, hur fin är han inte på denna bilden???? Jag minns passet som igår och hur lycklig jag var. Han var super mjuk och fin, galoppen en dröm och framåtbjudningen va magiskt hela passet. Vill tillbaka dit, komma ihång och bli lycklig på ridningen.
 
Denna outfit är verkligen to-die-for om ni frågar mig. Har alltid älskar svart och rött tillsammans, det är verkligen super läckert. Kan ni tänka er hur snygg Bandit skulle vara i detta, jag dör lite haha.
 
Nosgrimman är ju en av två från PS of Sweden, dem ska i alla fall införskaffas för jag har drömt om dem sedan HvE tränset släpptes. Resten? Återstår att se om dem införskaffas, jag har inte så mycket pengar som kan läggas på hästsaker just nu och jag behöver ingenting heller. Men har jag "pengar över" (vilket man aldrig har?) så kan det hämta att någonting köps, ja!