Något som avslutade mitt 2017 var en pratstund med en tjejkompis till mig. En pratstund jag sent kommer att glömma och jag blev så extremt äcklad av hur vidriga människor jag faktiskt gav mitt förtroende till och trodde verkligen att dem var mina vänner. Men oj så fel jag hade!
 
Jag har alltid varit en godhjärtat person som vill alla väl och ge dem en chans. Jag vandrade mellan olika grupperingar både i låg, mellan och högstadiet. Trodde detta skulle lugna sig i gymnasiet men andra året velade jag mellan två grupper men den ena var absolut inte som jag trodde. Fick veta att så fort jag lämnade dem så snackades det om mig och dem utnyttjade mig för att ha förfest när jag trodde att dem verkligen ville ut med mig.. En av tjejerna var dessutom kompis med den tjej jag pratade med på nyår och hon har fått höra många elaka påståenden om mig samt att jag inte var värd att umgås med denna grupp tjejer. Det var dem som ändå erbjöd mig plats hos dem från början, bar in extra säng, fanns där, umgicks med mig och tillbringade sin tid med mig när vi var på en resa till Barcelona med klassen.. Allt var fake.
 
Detta fick mig att inse en hel del.. Trots att jag alltid ställer upp, vill vara alla till lags och vara en bra vän.. Så fick jag ta mig fan en kniv i ryggen i alla fall. Jag blev så jävla arg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Att jag under gymnasiet trodde att dessa tjejer faktiskt gillade mig och ville umgås med mig, det var ren lögn. Hur vidrig får man vara som människa? Jag har alltid haft svårt för den tjejen som snackade mest skit om mig och nu fick jag bevisat att hon var då ingenting att ha. Tack och lov för att jag aldrig blev nära vän med henne utanför skolan.
 
Så ja, mitt tips är att känner ni att ni inte riktigt vet vart ni har en person - strunta i den. Va inte med henne/honom för känns det så konstigt/illa i kroppen så är personen troligen ingenting att ha. Tur jag har denna fantastiska människa J i mitt liv som berättade för mig om dessa som sagt vidriga människor. Tack!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress