Igår kväll visste jag inte riktigt vad jag skulle göra hemma, kunde ha tagit tag i disk och städat men hade verkligen ingen lust till det. Lämnade det åt C tills idag istället hehe.. Nej men jag gick och duschade och la mig i sängen istället. Kollade då på ett saknat program på TLC, Say yes to the dress. Låg verkligen och bölade i slutet av varje avsnitt jag kollade på hahah, så fint ju! Drömmer ju själv om den stora dagen med bröllop och allt. Så när jag ser andras lycka den dagen så blir jag så himla känslig och rörd. Längtar till min stora dag!
 
Idag blir det en ridtur på Ella och sedan hem. Har önskningar från en tjej om att lägga ut 5 bilder från tidigare år, från varje månad. Så jag tänkte kolla tillbaka på 2016 och bakåt, det var då jag fotade som mest och har därför lättare att hitta bilder. Så det ska jag ta tag i när jag kommer hem. Sätta ett fast datum för varje månad där det kommer upp 5 bilder.
 
Bjuder på bilder från ett bröllop där min kompis Ida gifte sig. En fantastisk dag och var så himla glad över att jag fick sätta bild på det.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress