Då var det lördag och planerna är väldigt få. Ridtur tillsammans med Julia sen, på Bandit och Ella. Red tanten en sväng igår men hon kändes inte alls bra.. Hon fick inte med sig höger bakben, höger galopp var katastof... Blev verkligen jätte orolig men hade en tanke på att dem dagen innan var lösa och hon kan ha haft träninsverk eller bara vara öm där. Så tänkte känna igenom henne idag med samt klämma runt på henne så ingenting är fel på henne och jag måste ta ut veterinären. Vore ju pricken över i:et om jag behövde göra det. Nu när det snart är dags för första tävlingen och allting. Som att allting annat inte krånglat inför det liksom, usch..
 
Har nyss tagit tag i nedervåningen här hemma och ska fortsätta lite till snart och sedan tömma bilen på grejer. Så jag får med mig en massa kartong osv inifrån. Då kommer det nog bli ett helt nytt hus, vi har så mycket glasflaskor, kartong och skräp lite här och där - spyr på det!
 
Bild från igår, Ella fick prydas i nya schabraket! Undvik gärna att påpeka hennes päls hahahha.. Det är efter deras lösa tur och hon vart jätte blöt. Hon behöver klippas, i know!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress